CSV Fiting – modul prestashop import fisiere CSV

modulPrestashopCSV Modul Prestashop  CSV Fiting modifica fisierele CSV pentru importul categoriilor, produselor, combinatiilor, clientilor, adreselor, producatorilor, furnizorilor astfel incat acestea sa poata fi importate in baza de date folosind instrumentul implicit oferit de catre platforma Prestashop.Acest modul vine in sprijinul celor care poseda un magazin online, construit pe platforma Prestashop, a carui produse necesita actualizare periodica pe baza unor fisiere obtinute de la furnizorii de produse.Astfel, numarul produselor disponibile, pretul acestora sau alte modificari aduse produselor de catre furbnizori vor fi vizibile si in magazinul dvs. dupa transformarea automata a fisierului CSV initial in unul sau mai multe fisiere CSV care mai apoi vor fi importate in baza de date. Modulul actual face importul in baza unui CSV furnizat de de distributorul http://brandsdistribution.com. In functie de distribuitor/necesitatile Dvs. , acesta poate fi particularizat la cerere, evident, fara a implica costrui finaciare deosebite.

Modalitate de folosire: Modulul se instaleaza asemenea oricarui alt modul prestashop urmand a fi regasit dupa aceasta in Dashboard.Aici veti regasi o interfata grafica usor de utilizat unde  se incarca fisierul CSV oferit de furnizorul dvs. dupa care se actioneaza butonul upload. In urma acestui upload vor fi disponibile pentru download fisierele CSV in format prestashop care mai apoi vor fi importate in baza de date folosind instrumetul oferit de prestashop (Advanced Parameters > Import Csv).

Modulul actual functioneaza atat pentru importul produselor cat si a combinatiilor posibile a fiecarui produs. (Ex. produs Pantof>Culoare neagra>Marime 41, Pantof>Culoare neagra>Marime>42, Pantof>Culoare Maro>Marime 38).

Pe baza informatiilor primite de la clienti si a formatului de fisier CSV acest modul poate fi modificat astfel incat sa corespunda noilor situatii.